Результати роботи муніципального футбольного клубу «Житомир» » Новини Житомира
 
 


Результати роботи муніципального футбольного клубу «Житомир»

Автор: news_maker від 25-05-2016, 12:53, переглядів: 1 140

Результати роботи муніципального футбольного клубу «Житомир»

Про перші підсумки роботи команди, новий домашній стадіон, квитки на матчі, фан-шоп та плани на літо-осінь президент Муніципального Футбольного Клубу "Житомир" Руслан Павлюк розповів під час прес-конференції 24 травня.

Руслан Павлюк підсумував, що за місяць, який минув після старту Муніципального футбольного клубу "Житомир" у аматорському чемпіонаті України, команда встигла провести чотири офіційні матчі, по два вдома і на виїзді. Наразі МФК "Житомир" продовжує боротьбу за другу позицію в групі 1 серед аматорів. Футболісти готуються до чергового виїзного поєдинку з ФК "Гірник", який відбудеться в неділю, 29 травня, в місті Соснівка на Львівщині. Також клуб розпочав підготовку до домашнього матчу, запланованого на 4 червня проти ФК "Луцьк".

МФК "Житомир" змінить домашню арену і прийматиме лучан вже на стадіоні "Колос" Житомирського агротехнічого коледжу. В подальшому "Колос" стане базою для домашніх ігор клубу. Адже там набагато більше місць - біля 3500 проти 1500 на "Спартаку". Було досягнуто домовленості із керівництвом коледжу щодо співпраці. Клуб за кошти спонсорів планує почати ремонт трибун на стадіоні, а також роздягалень для команд.

Крім того клуб на домашні матчі продаватиме квитки. Це, за словами керівництва, вимушений крок.
«Для нас важливо щоб самі вболівальники зрозуміли що футбол - це важкий фінансово затратний процес. Підготовка команди, щоденні тренування футболістів, переїзди – на все це потрібні кошти. Разом з тим, ми - комунальне підприємство, яке має заробляти гроші. Саме тому ми змушені продавати квитки. Якщо ми говоримо про подальший розвиток - то це необхідність. І ми розраховуємо на відданих вболівальників, які зрозуміють ситуацію і готові допомогти. Вартість квитка складатиме 20 грн. Для дітей та пільговиків вхід буде вільним», - розповів Руслан Павлюк.

Також до наступного домашнього матчу клуб планує запустити продаж атрибутики. Реалізовуватимуть її на базі магазину «Спорттовари», а також на безпосередньо стадіоні перед початком матчів.

Результати роботи муніципального футбольного клубу «Житомир»

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: