Житомирська команда здобула 18 медалей на Всеукраїнському конкурсі » Новини Житомира
 
 


Житомирська команда здобула 18 медалей на Всеукраїнському конкурсі

Автор: news_maker від 26-05-2016, 09:41, переглядів: 1 080

Житомирська команда здобула 18 медалей на Всеукраїнському конкурсі

25 травня у Житомирі відбулось урочисте зібрання з приводу підведення підсумків участі у VII Всеукраїнському конкурсі юніорів з кулінарного мистецтва і сервісу.

Наприкінці квітня (20 та 21 числа) житомирська команда молодих кулінарів та офіціантів представляли місто на всеукраїнському конкурсі у Київському національному університеті культури і мистецтв. У кулінарному змаганні взяли участь студенти технікумів, коледжів, училищ і ліцеїв з Житомира, Луцька, Харкова, Дніпропетровська, Черкас, Києва та інших регіонів країни. Загалом у конкурсі змагалися 503 учасника, Житомир представляли 19 студентів.

Конкурсні роботи складалися з домашнього та практичного завдань. Під час конкурсу організатори підготували для команд-юніорів практичні та арт-класові змагання за звання кращих у таких номінаціях, як: «Оригінальна основна страва», «Сучасна кухня», «Страва з баранини», «Страва з птиці», «Оригінальна страва з гідробіоніків», «Страва з грибів», «Паста», «Карвінг з овочів та фруктів», «Етнічна основна страва», «Ресторанні десерти», «Страва сучасної української кухні», «Золотий Український Шеф-кухар року», «Золотий Український Кондитер року», «Тематичний обід» та «Сервіс-клас».

Молоді кухарі з усієї України продемонстрували свою кулінарну, кондитерську і сервісну майстерність.

«У цьому році ми провели VII Всеукраїнський конкурс серед юніорів з кулінарного мистецтва і сервісу. Потужно взяли участь у цих змаганнях житомиряни, тому ми сьогодні приїхали привітати їх та їхніх викладачів», – зазначає президент Асоціації кулінарів України Михайло Пересічний.

Житомирська команда гідно та на високому рівні представила місто. Юні кулінари разом здобули 18 медалей, з них 5 золотих, 4 срібних та 9 бронзових.

Кулінарів-переможців привітав Житомирський міський голова Сергій Сухомлин:
«В першу чергу хочеться подякувати організаторам конкурсу, журі, які об’єктивно підійшли до оцінювання. Для учасників ця грамота, медаль, невелике грошове заохочення важливі не з точки зору оцінювання їх таланту, а з точки зору його признання. Ми часто не звертаємо увагу на талановиту молодь. Не створюємо для них умови для реалізації, а не відчуваючи опіку, молодь просто виїжджає з нашого міста. А я мрію, все таки, щоб молодь залишалась у цьому місті».

Також мер міста відзначив подякою Михайла Івановича Пересічного - українського науковця, педагога, декана факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу Київського торговельно-економічного інституту (1993), доктора технічних наук (1999), професора, завідуючого кафедри технології і організації ресторанного господарства, Президента Асоціації кулінарів України.

Житомирська команда здобула 18 медалей на Всеукраїнському конкурсі
Житомирська команда здобула 18 медалей на Всеукраїнському конкурсі
Житомирська команда здобула 18 медалей на Всеукраїнському конкурсі
Житомирська команда здобула 18 медалей на Всеукраїнському конкурсі
Житомирська команда здобула 18 медалей на Всеукраїнському конкурсі
Житомирська команда здобула 18 медалей на Всеукраїнському конкурсі
Житомирська команда здобула 18 медалей на Всеукраїнському конкурсі

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: