У Бердичеві поліцейські затримали викрадача мопеда » Новини Житомира
 
 


У Бердичеві поліцейські затримали викрадача мопеда

Автор: news_maker від 26-05-2016, 11:46, переглядів: 1 367

У Бердичеві поліцейські затримали викрадача мопеда

Правоохоронці затримали 37-річного чоловіка під час спроби забрати зі схованки викрадений ним транспортний засіб. Нині триває досудове розслідування.
Днями до Бердичівського відділу поліції звернувся 55-річний місцевий житель із заявою про крадіжку його мопеда. Зловмисник потрапив на територію домогосподарства через паркан.
Відомості про подію були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Поліцейські розпочали заходи щодо встановлення особи, причетної до крадіжки та розшуку транспортного засобу.
Тієї ж ночі, під час патрулювання вулиць міста правоохоронці в кущах виявили захований транспортний засіб. Патрульні припустили, що за викраденим має повернутися зловмисник, та влаштували засідку.

За кілька годин до схованки таки прийшов чоловік. У момент, коли той забирав мопед, поліцейські його затримали та доставили до відділу поліції.
З’ясувалося, що затриманий, 37-річний місцевий житель, вже був раніше неодноразово засуджений за вчинення майнових злочинів. Він зізнався у скоєному.
– Нині за даним фактом триває досудове розслідування, – прокоментував т.в.о. начальника Бердичівського відділу поліції Олександр Богун. – Ми також перевіряємо його щодо причетності до вчинення інших злочинів.
За чинним законодавством чоловікові може загрожувати покарання у вигляді штрафу або обмеження чи позбавлення волі строком від 3 до 5 років.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: