Пасажиропотік електрички Житомир-Київ подвоївся » Новини Житомира
 
 


Пасажиропотік електрички Житомир-Київ подвоївся

Автор: news_maker від 31-05-2016, 17:30, переглядів: 1 172

Пасажиропотік електрички Житомир-Київ подвоївся

Кількість пасажирів, які користуються електричкою Житомир-Київ зросла в два рази порівняно з днем запуску. На сьогодні комфортним та бюджетним транспортом до столиці користується понад 165 житомирян. Першим рейсом до столиці поїхали 70 житомирян.

Починаючи з червня ціна квитка становитиме 35 гривень. Це більш ніж вдвічі дешевше, порівняно з автобусним сполученням.

Пенсіонери та ще 5 категорій громадян мають право на безкоштовний квиток, як і в усіх приміських поїздах. Щоб отримати пільговий квиток потрібно звернутися в касу з посвідченням яке дає право пільгового проїзду. Також знижки надаються студентам та учням профтехучилищ - 50%, дітям від 6 до 14 років - 25%.

“Дуже приємно, що житомиряни оцінили наші зусилля і починають масово користуватися електричкою Житомир-Київ. Для міських жителів це значна економія грошей та безпека пересування”, - коментує Житомирський міський голова Сергій Сухомлин.

Більше того, зручності полягають у тому, що по станції Київ-Пасажирський - можна пересісти на приміські та пасажирські поїзди різних напрямків, київську міську електричку. Пасажири, яким потрібно в Бориспіль, можуть сісти на електричку Святошин-Київ-Яготин (відправлення 8.38). Час в дорозі - одна година. Пасажири, яким потрібно в аеропорт "Жуляни", можуть вийти на південній стороні і там сісти на маршрутку до аеропорту.

Подорожі залізницею є незамінними і для тих, хто їде у відрядження: окрім пристосованості до графіків робочого дня, пасажирам видається офіційний квиток, який зобов'язана прийняти бухгалтерія.

Окрім цього, залізничний транспорт є найнадійнішим: з вини залізниці на Житомирщині не постраждав жоден пасажир.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: