В Житомирі обіцяють посилити контроль над нічними клубами » Новини Житомира
 
 


В Житомирі обіцяють посилити контроль над нічними клубами

Автор: news_maker від 3-06-2016, 20:10, переглядів: 1 606

В Житомирі обіцяють посилити контроль над нічними клубами

Проблему порушення правопорядку біля нічних клубів міста підняв перед членами виконкому Житомирської міської ради заступник комбата управління патрульної поліції в Житомирі Сергій Рудзінський. За його словами, кількість викликів і скарг, що надходить на нічні клуби, зашкалює: " Хотілося за допомогою міської влади якимсь чином вплинути на такі заклади, тому що кожну ніч по декілька разів ми туди приїжджаємо. Потрібно спільно навести там порядок. Я бачу це так, щоб були там співробітники охорони, які б слідкували ретельно за контингентом відвідувачів і допомагали нам навести порядок", – сказав Сергій Рудзінський.

Голова міської ради Сергій Сухомлин окреслив кроки, які влада буде робити, аби вирішити ці проблеми: запросити власників нічних закладів для роз’яснення ситуації, встановити біля клубів відеокамери із підключенням їх до загальноміської мережі, якщо кількість викликів поліції не зменшиться – змінити режим роботи закладів: "У випадку, якщо кількість звернень до поліції не зменшиться, ми будемо виносити на виконком проект рішення про зміну режиму роботи цих закладів. Тобто з нічного клубу тоді вони перетворяться на просто кафе, які будуть обслуговувати житомирян до 22.00 чи 23.00 години. Це останнє попередження для всіх, хто не вміє чи не хоче працювати".

За статистикою, загальна кількість викликів правоохоронців по місту від початку роботи нових патрульних поліцейських зросла в середньому з 70 до 180 за 12 годин. Патрульні поліцейські нагадують, що вони працюють не лише в напрямку дотримання громадянами правил дорожнього руху, а й реагують на всі виклики 102.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: