На Житомирщині СБУ викрила механізм відчуження державної землі » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині СБУ викрила механізм відчуження державної землі

Автор: news_maker від 7-06-2016, 15:43, переглядів: 955

На Житомирщині СБУ викрила механізм відчуження державної землі

Співробітники Управління Служби безпеки України в Житомирській області спільно з прокуратурою викрили механізм відведення під незаконний видобуток бурштину тридцяти гектарів державних земель на території Олевського району.

Правоохоронці встановили, що наприкінці 2014 року чиновники Держгеокадастру у Житомирській області передали у власність громадянам півтора десятка земельних ділянок сільськогосподарського призначення на території Тепеницької сільської ради. Власниками стали мешканці різних областей, серед яких значився посадовець управління Держгеокадастру та члени його родини.

Під час перевірки співробітники спецслужби та фахівці Державної інспекції сільського господарства зафіксували використання ділянок не за призначенням. На майже тридцяти гектарах сільгоспземель здійснювався інтенсивний нелегальний видобуток бурштину.

На підставі матеріалів СБ України прокуратура Житомирської області оскаржила в суді надання у власність земельних ділянок з вимогою повернути їх до державної власності.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: