9 громадських організацій та федерацій отримали «спортивні» гранти від міського голови » Новини Житомира
 
 


9 громадських організацій та федерацій отримали «спортивні» гранти від міського голови

Автор: news_maker від 15-06-2016, 17:29, переглядів: 1 314

9 громадських організацій та федерацій отримали «спортивні» гранти від міського голови

Завершився конкурс на отримання гранту Житомирського міського голови для кращих проектів або заходів спортивного спрямування, розроблених громадськими організаціями фізкультурно-спортивної спрямованості, спортивними клубами.

На конкурс надійшло 25 заявок від громадських організацій, об’єднань, федерацій, асоціацій різноманітного спортивного спрямування. Розмір гранту залежить від характеру проекту, його цілеспрямованості.

«Звичайно, перевагу ми надавали доповнюваним грантам та тим заявникам, які вже мали або мають певний досвід у проведенні та організації спортивних заходів. Тим, хто буде сприяти розвитку спорту та популяризувати здоровий спосіб життя. Дискусія у членів комісії була, скажу чесно, досить жвава. Гроші хотілося дати якомога більшій частині конкурсантів. Я особисто почув і побачив багато цікавого і однозначно спорт в Житомирі розвивається і має велике майбутнє», - прокоментував Матвій Хренов, заступник міського голови.

Загальна сума гранту - 180 тис.грн., який буде розподілено між 9 переможцями наступним чином:
По 20 тис. грн.. отримали Житомирська міська федерація кіокушинкай карате на реалізацію проекту щодо розвитку виду спорту на території міста та громадська організація «Баскетбольний клуб Житомир 2000» на участь у обласних та всеукраїнських змаганнях.
Доповнювальний грант на суму в 30 тис. грн. отримала Житомирська обласна громадська організація «Клуб «Спорт-мото» на реалізацію проекту щодо розвитку виду спорту на території міста
По 10 тис. грн. виділено спортивному клубу «Михайлівський» на проведення інформаційно-просвітницького проекту щодо пропаганди здорового способу та громадській організації «Ринг» на участь у обласних та всеукраїнських змаганнях.
40 тис. грн. федерації з веслування на човнах «Дракон» на реалізацію проекту щодо розвитку виду спорту на території міста.
6 тис. грн. громадській організації «Стріт воркаут Житомир» на реалізацію проекту щодо розвитку виду спорту на території міста.
9 тис. грн. громадській організації «Федерація шахів Житомирської області» на реалізацію проекту щодо розвитку виду спорту на території міста.
15 тис. грн. громадській організації «Федерація стрільби з лука Житомирської області» на реалізацію проекту щодо розвитку виду спорту на території міста.

9 громадських організацій та федерацій отримали «спортивні» гранти від міського голови

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: