У Новограді-Волинському затримали злодіїв, які обікрали жителів області на 200 тисяч гривень » Новини Житомира
 
 


У Новограді-Волинському затримали злодіїв, які обікрали жителів області на 200 тисяч гривень

Автор: news_maker від 17-06-2016, 17:45, переглядів: 1 086

У Новограді-Волинському затримали злодіїв, які обікрали жителів області на 200 тисяч гривень

14 червня поліцейські затримали трьох чоловіків за підозрою у вчиненні понад півтора десятка крадіжок з приватних будинків, магазинів та офісів Звягеля та району. Нині триває перевірка причетності затриманих до інших подібних злочинів. Уже встановлені слідчими факти скоєння крадіжок відбувалися у період з січня по травень 2016 року, значна частина приходиться на березень.
"У групи не було якогось характерного способу вчинення злочинів. Вони обирали недобудовані або нежилі помешкання, також обкрадали офіси, кафе та магазини", – цитує т.в.о. начальника Новоград-Волинського відділу поліції Павла Коптійчука відділ комунікації ГУНП в Житомирській області.
У всіх випадках спосіб проникнення також був різним: від зламу конструкції металопластикового вікна приватного будинку до проникнення через горище у кафе-барі. З місць забирали гроші та будь-які цінні речі, а також комп’ютерну техніку, продукти харчування, електроінструменти, батареї опалення, апарати для приготування кави і таке інше.

Загалом, за попередніми підрахунками, сума завданого збитку жителям міста та району сягнула понад 200 тисяч гривень. Підозрюваних затримали безпосередньо за місцем їх тимчасового перебування. У причетності до вчинення крадіжок вони зізнались. У ході першочергових дій поліцейськими вилучено знаряддя скоєння злочинів та частину викраденого майна. За наявною інформацією, чужі речі збувались переважно через ломбарди, тож нині тривають заходи по перевірці цих відомостей. Відповідно до ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України молодикам, які є місцевими жителями віком 23 та 19 років, може загрожувати до 6 років ув’язнення.

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: