На Житомирщині напередодні весілля наречений з друзями потрапив у ДТП » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині напередодні весілля наречений з друзями потрапив у ДТП

Автор: news_maker від 25-06-2016, 17:18, переглядів: 1 101

На Житомирщині напередодні весілля наречений з друзями потрапив у ДТП

У результаті дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася 24 червня у Романівському районі на автодорозі між селами Ольшанка та Цеберка, загинув 33-річний громадянин Польщі та ще 5 людей травмовано, 3 з яких – також громадяни Польщі. За наявною інформацією, всі вони прибули до України на весілля товариша.

ДТП сталася близько 12.30. Попередньо встановлено, що водій автомобіля «Тойота», 32-річний громадянин Польщі, не вибрав безпечної швидкості на ґрунтовій дорозі, не впорався з керуванням, внаслідок чого з'їхав в кювет, де транспортний засіб перекинувся.

Унаслідок на місці події загинув один з пасажирів, 33-річний громадянин Польщі, житель м. Варшави. Водій та ще 4 пасажирів, серед яких 3 громадяни Польщі віком від 23 до 33 років отримали травмами різного ступеню тяжкості та доставлені до лікарень.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває з’ясування всіх обставин та причин ДТП.

На Житомирщині напередодні весілля наречений з друзями потрапив у ДТП

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: