У Житомирі призупинили будівництво заправки по вул. Жуйка » Новини Житомира
 
 


У Житомирі призупинили будівництво заправки по вул. Жуйка

Автор: news_maker від 1-07-2016, 08:18, переглядів: 1 260

У Житомирі призупинили будівництво заправки по вул. Жуйка

Будівництво автозаправки по вул. Жуйка, через яке стурбовані мешканці Житомира, призупинили, а забудовник до кінця літа завершить зводити укріплюючу стіну. Відповідні рішення були прийняті 30 червня на терміновій нараді стосовно будівництва автозаправки по вулиці Жуйка 4-А.
На вихідних будівельники розпочали підготовку майданчика для будівництва автомобільної заправки та розрили природній схил поблизу Бердичівського мосту. Житомиряни занепокоєні тим, що внаслідок будівництва можуть завалитись сусідні будинки.
Забудовник стверджує, що має всі необхідні висновки та дозволи на будівництво, які були отримані ним ще у 2015 році. Але будівельні роботи вирішено призупинити допоки не будуть перевірені всі дозвільні документи. Крім того, забудовник протягом 1,5 місяця повинен звести укріплюючу стіну. Також перший заступник Житомирського міського голови Олексій Ясюнецький запропонував до 5 липня встановити GPS-маяки для регулярного моніторингу зсуву ґрунту на прилеглій території. Отримані дані будуть надаватися міській владі для контролю над ситуацією.
Наступного тижня відбудеться виїзна нарада на місці будівництва автозаправки для перевірки виконання забудовником рішень комісії.



У Житомирі призупинили будівництво заправки по вул. Жуйка
У Житомирі призупинили будівництво заправки по вул. Жуйка

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: