У Чуднові вогнеборці ліквідували загоряння легковика » Новини Житомира
 
 


У Чуднові вогнеборці ліквідували загоряння легковика

Автор: news_maker від 3-07-2016, 14:29, переглядів: 996

У Чуднові вогнеборці ліквідували загоряння легковика

1 липня о 22:30 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загоряння автомобіля «Таврія» у м. Чуднів. До місця виклику негайно вирушило відділення 19-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Чуднів у складі 4 чоловік.

Як з’ясувалося, водій палаючого авто їхав трасою і раптом відчув запах диму. Він намагався зупинити транспортний засіб, але гальма йому відмовили. Чоловік зупинив легковик за допомогою ручного гальма та спробував відкрити капот, але це йому не вдалося. Від вогню капот сильно нагрівся і до нього було неможливо доторкнутися. Очевидці події із сусідніх будинків прибігли чоловіку на допомогу. Спочатку вони намагалися впоратись із займанням за допомогою вогнегасника, проте коли в них нічого не вийшло – викликали надзвичайників.

По прибуттю чергового караулу рятувальників горів відсік двигуна. Силами бійців ДСНС вже о 22:40 пожежу було локалізовано, а о 22:45 – ліквідовано. Внаслідок події вогнем знищено двигун легковика. Загиблих та травмованих не виявлено. Причину пожежі наразі встановлюють фахівці.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: