Жителі області можуть добровільно здати зброю » Новини Житомира
 
 


Жителі області можуть добровільно здати зброю

Автор: news_maker від 6-07-2016, 22:20, переглядів: 945

Жителі області можуть добровільно здати зброю

З метою виведення зброї, боєприпасів, вибухівки та спеціальних засобів з незаконного обігу Національна поліція України розпочала 1 липня Місячник добровільної здачі зброї і триватиме він до кінця місяця.

Громадяни, які в зазначений термін добровільно звернуться до поліції з метою здачі зброї, боєприпасів, вибухових матеріалів та спеціальних засобів, що зберігаються незаконно, звільняються від кримінальної відповідальності.

Громадяни, які добровільно звернуться до поліції з метою здачі зброї, боєприпасів, вибухових матеріалів та спеціальних засобів, що зберігаються у них незаконно, згідно з вимогами статті 263 Кримінального кодексу України звільняються від кримінальної відповідальності.

Більше того, якщо громадянин у вказаний термін добровільно здав до Національної поліції України мисливську вогнепальну, холодну, газову зброю, то в подальшому після оформлення відповідних документів він має можливість зареєструвати цю зброю в особисту власність і використовувати її на законних підставах. Просимо врахувати, що пристрій вітчизняного виробництва для відстрілу патронів, споряджених гумовими кулями несмертельної дії, реєструється у випадках і в порядку, передбаченому законодавством України.

Для отримання більш детальної інформації просимо звертатися до територіальних органів головних управлінь Національної поліції України або дільничних офіцерів поліції в місцях вашого проживання або тимчасового перебування. Головне управління Національної поліції – м. Житомир, вул. Старий бульвар, 5/37, тел.: (0412) 40-70-00, (0412) 40-73-72.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: