Водія, який у Малині збив двох дівчат на пішоходному переході, затримано » Новини Житомира
 
 


Водія, який у Малині збив двох дівчат на пішоходному переході, затримано

Автор: news_maker від 11-07-2016, 15:15, переглядів: 1 207

Водія, який у Малині збив двох дівчат на пішоходному переході, затримано

Дорожньо-транспортна пригода сталася 9 липня близько 00.15 по вул. Грушевського у райцентрі.
Водій автомобіля «Hyundai», рухаючись по вул. Грушевського, здійснив наїзд на двох 18-річних дівчат, які перетинали проїжджу частину по пішохідному переходу.
Унаслідок ДТП одна із пішоходів, 18-річна жителька с. Українки померла в кареті швидкої допомоги, інша, місцева жителька, була доставлена до реанімаційного відділення Малинського ТМО з тілесними ушкодженнями.
Нині у рамках розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.
За уточненими відомостями, за кермом автомобіля «Hyundai» перебував 33-річний чоловік, житель м. Малина, який з місця події втік. Під час встановлення всіх обставин поліцейські знайшли чоловіка та доставили до відділення поліції. Його затримано відповідно до ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Йому оголошено про підозру у вчиненні злочину.
Затриманий до листопада 2015 року працював у міліції. Під час першочергового опитування він вказував, що за кермом транспортного засобу у момент ДТП перебувала його дружина.
Триває подальше з’ясування всіх обставин події.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: