Сподіваючись вигідно придбати посуд, двоє жителів області стали жертвами крадіїв » Новини Житомира
 
 


Сподіваючись вигідно придбати посуд, двоє жителів області стали жертвами крадіїв

Автор: news_maker від 18-07-2016, 10:55, переглядів: 1 022

Сподіваючись вигідно придбати посуд, двоє жителів області стали жертвами крадіїв

Загальна сума завданих їм збитків становить понад 80 тисяч гривень. Працівники поліції розшукують злодіїв та закликають дотримуватись основних правил безпеки.
Наприкінці червня до Бердичівського відділу поліції із повідомленням про крадіжку його заощаджень звернувся 71-річний місцевий житель.
Пенсіонер розповів, що просто на вулиці до нього підійшов добре одягнений чоловік, який запропонував купити у нього посуд усього за півціни, продемонстрував буклети, де товар коштує набагато дорожче. Незнайомець був дуже ввічливим та уважним: розпитав про сім'ю, дітей та онуків і запропонував підвезти пенсіонера додому.
Дорогою нежданий добродій таки умовив дідуся придбати набір каструль. Той погодився, необачно повідомивши, що візьме гроші з відкладених заощаджень. Незнайомець зайшов вслід за покупцем у його квартиру, навіть заніс до помешкання коробки з посудом. А після розрахунку за покупку раптом попросився до вбиральні. Потім дуже швидко пішов… непомітно забравши проданий посуд з собою.
Цю обставину пенсіонер виявив лише згодом, як і те, що з його сховку зникли 3 тисячі гривень та 3 тисячі доларів США.
Схожа неприємна історія трапилася 11 липня із 70-річним житомирянином. Після того, як продавець посуду пішов, господар квартири виявив, що зі сховку зникли 12 тисяч гривень, 100 доларів США, перстень та ланцюжок з підвіскою із золота.

Нині за обома фактами тривають досудові розслідування за ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Поліцейські проводять низку спеціальних заходів для встановлення осіб зловмисників.

Сподіваючись вигідно придбати посуд, двоє жителів області стали жертвами крадіїв

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: