На Житомирщині посилять контроль за рухом великовагових автомобілів » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині посилять контроль за рухом великовагових автомобілів

Автор: news_maker від 28-07-2016, 10:45, переглядів: 960

На Житомирщині посилять контроль за рухом великовагових автомобілів

З метою збереження дорожнього покриття автомобільних доріг у період тривалої спекотної погоди в області діє розпорядження голови облдержадміністрації від 31.05.2016 № 157 «Про обмеження руху на автомобільних дорогах у зв’язку з підвищенням температури повітря».

Основним завданням документа є запровадження обмеження руху на автодорогах області з метою їх збереження.

Проте, на сьогодні в області спостерігаються непоодинокі випадки порушення вантажними автоперевізниками руху транспортних засобів у період підвищення температури вище +28 Со, що негативно впливає на стан дорожнього покриття автодоріг в області, які й так знаходяться в не найкращому стані.

Аби не допустити подальшого руйнування доріг та спільними зусиллями забезпечити контроль за рухом великовагових транспортних засобів по автодорогах області, особливо по дорогах міжнародного значення М-06 Київ-Чоп та М-07 Київ-Ковель-Ягодин (на Люблін) заступник голови ОДА Ігор Гундич дав доручення відповідним службам:

1. Посилити контроль за дотриманням водіями великовагових транспортних засобів температурного обмеження у русі.

2. Створити спільні робочі групи із залученням громадських організацій для ефективного здійснення заходів державного контролю за пересуванням великовагових транспортних засобів на автомобільних дорогах області.

3. Визначити місця можливого розташування спільних мобільних груп з урахуванням щільності вантажопотоку, ризиків руйнування автомобільних доріг.

4. Розробити та затвердити графіки проведення рейдових перевірок.

Слід відмітити, що питання утримання автодоріг у належному експлуатаційному стані на сьогодні залишається особливо актуальним, адже від нього залежить стабільне функціонування соціально-економічного комплексу області.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: