Родина учасника АТО отримає квартиру у Житомирі » Новини Житомира
 
 


Родина учасника АТО отримає квартиру у Житомирі

Автор: news_maker від 29-07-2016, 10:52, переглядів: 1 218

Родина учасника АТО отримає квартиру у Житомирі

Робоча група з питань забезпечення житловою площею учасників АТО рекомендувала забезпечити квартирою сім'ю Дмитра Павлюка, старшого солдата 95-ї бригади, який в ході проведення АТО поблизу с. Семенівка Донецької області отримав важке поранення у червні 2016 року.

Дмитро разом з дружиною виховують трьох дітей, а також чекають на поповнення. Дружина теж військовослужбовець, але зараз перебуває у декретній відпустці. Молода сім'я винаймає квартиру не має власного житла.

"У чоловіка серйозне поранення. Але не хоче оформлювати інвалідність, щоб його не комісували. Він далі служить ", - розповів Сергій Сухомлин.

Через такі обставини родина не має права отримати квартиру по державній програмі. Тому, аби допомогти сім’ї, на розгляд робочої групи було винесено питання, щоб рекомендувати виділення квартири сім’ї Павлюк за рахунок інвестора.

" У нас є наступна можливість: завдяки тому, що хмельницька компанія будує житло у Житомирі, вона виділяє 3 квартири для учасників АТО у тому будинку, який вже побудований по вул. Покровській. Дві квартири ми виділили героям України і зараз є можливість ще одну квартиру, площею 65 м2 в новому будинку надати сім’ї Павленко», - зазначив Сергій Сухомлин.

Рішення робочої групи було прийнято одноголосно.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: