На Житомирщині через дитячі пустощі з вогнем горів житловий будинок » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині через дитячі пустощі з вогнем горів житловий будинок

Автор: news_maker від 6-08-2016, 13:21, переглядів: 1 164

На Житомирщині через дитячі пустощі з вогнем горів житловий будинок

5 серпня о 08:42 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у приватному цегляному житловому будинку в с. Гізівщина Любарського району. Зателефонувала власниця житла, яка і виявила загоряння.

До місця події було направлено чергове відділення рятувальників 24-ї Державної пожежно-рятувальної частини. По прибуттю вони встановили, що осередок пожежі знаходиться всередині будівлі та вогнем охоплено три житлові кімнати, загальною площею 15 кв м. З метою безпеки, працівниками РЕМ та газовиками було відключено будинок від електро- та газопостачання. Зусиллями бійців ДСНС пожежу було локалізовано о 09:25 та ліквідовано о 10:50. Вогнем знищено меблі та речі домашнього вжитку, а також пошкоджено 5 кв м перекриття.

Як з’ясувалося, мати готували їжу та згодомвідійшла у справах. Троє її дітей знаходилися в одній із кімнат. Діти гралися сірниками, через що й сталося загорання. Двоє з них налякалися, вибігли на вулицю та побігли по допомогу до матері, а 6-місячний малюк залишився у палаючому приміщенні.

Мати, не гаючи часу, увійшла всередину оселі та винесла свого сина на свіже повітря. Хлопчик з попереднім діагнозом: отруєння продуктами горіння, був госпіталізований до Любарської центральної районної лікарні. Наразі його життю та здоров’ю нічого не загрожує.

Загалом до ліквідації пожежі залучалося 4 рятувальники та 1 одиниця техніки.

Наразі всі остаточні обставини події встановлюються фахівцями.

На Житомирщині через дитячі пустощі з вогнем горів житловий будинок

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: