Поліція не виявила небезпечних предметів у підозрілих валізах у трьох районах Житомирщини » Новини Житомира
 
 


Поліція не виявила небезпечних предметів у підозрілих валізах у трьох районах Житомирщини

Автор: news_maker від 6-08-2016, 13:25, переглядів: 1 190

Поліція не виявила небезпечних предметів у підозрілих валізах у трьох районах Житомирщини

5 серпня до чергових частин поліції області надійшли повідомлення про виявлення підозрілої сумки на вокзалі в смт Попільні, нічийної валізи поблизу приватного магазину в м. Коростені та сумки між під’їздами багатоповерхівки в обласному центрі. Жодних небезпечних предметів, які б могли становити небезпеку для людей, у сумках і валізі не виявлено.
Близько 14.00 до Попільнянського відділення поліції надійшло повідомлення про виявлення на місцевому вокзалі нічийної сумки, власника якої не вдалося знайти. На місці події працювали слідчо-оперативна група та фахівці вибухотехнічної служби ГУ Нацполіції області.
Під час дистанційного відкриття сумки з’ясувалось, що небезпечних речовин та предметів у ній не було. Всередині виявились чоловічий одяг та інші речі.
Цього ж дня о 15.15 до Коростенського відділу поліції звернувся власник приватної крамниці. Чоловік повідомив, що поблизу торгівельного закладу райцентру знаходиться підозріла валіза і тривалий час за нею ніхто не приходить.
А близько 17.00 на лінію «102» надійшло повідомлення про виявлення підозрілої сумки між двома під’їздами житлового будинку в м. Житомирі. На місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції.
В обох випадках поліцейські тимчасово обмежили доступ до потенційно небезпечних територій та провели їх обстеження. Жодних небезпечних предметів, які б могли становити небезпеку для людей, у сумці і валізі не виявлено.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: