Міська рада планує реорганізувати управління культури » Новини Житомира
 
 


Міська рада планує реорганізувати управління культури

Автор: news_maker від 8-08-2016, 18:51, переглядів: 1 050

Міська рада планує реорганізувати управління культури

Про дане рішення повідомила, під час прес-конференції, секретар Житомирської міської ради Наталія Чиж. Управління культури буде реорганізоване в управління культури та туризму:

«Зараз це управління не може виконувати ті функції, які покладає на нього міська громада. Ми хочемо створити нове Управління культури і туризму, яке відповідатиме сучасним вимогам суспільства та зможе реалізовувати нові проекти. Ми звертаємося до всіх громадських організацій та активістів надати своє бачення створення та роботи нового управління культури та туризму».

Також на прес-конференції було піднято питання про використання бюджетних коштів при створенні «Дому української культури».

«Міська влада, як ніхто інший, зацікавлена у прозорій перевірці використання бюджетних грошей на створення «Українського дому» у Житомирі. Ми подали звернення до СБУ надати акт перевірки, щодо «Дому української культури». Зі свого боку ми готові надати всі документи, для прозорої перевірки використання бюджетних коштів управлінням культури», – розповідає секретар міської ради Наталії Чиж.

Загальна вартість проекту складає 1 мільйон 75 тисяч гривень. Проект «Українського дому» був презентований на всіх депутатських комісіях і був підтриманий на сесії. Зі сторони правоохоронних органів не було здійснено жодних перевірок первинних документів.

Для того, щоб розібратися в цій справі планується проведення зовнішнього незалежного аудиту управління культури.

Вже є розпорядження Житомирського міського голови, щодо проведення позапланових зовнішніх аудитів всіх КП, або управлінь раз на два роки, повідомила Наталія Чиж.

Міська рада планує реорганізувати управління культури

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: