На Житомирщині знову здійснено напад на лісову охорону » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині знову здійснено напад на лісову охорону

Автор: news_maker від 8-08-2016, 19:15, переглядів: 1 162

На Житомирщині знову здійснено напад на лісову охорону

Днями лісова охорона державного підприємства "Городницьке лісове господарство" отримала повідомлення про скоєння самовільної рубки в лісовому кварталі Червоновольського лісництва. Про це було повідомлено Новоград-Волинський відділ поліції.

На місце пригоди виїхали дві групи, які прибули на місце з різних сторін: одна під'їхала зі сторони села Червона Воля, а друга - зі сторони села Борове Рівненської області. На території Рівненської області залишилось також два службових автомобілі лісгоспу з водіями та лісничим одного з лісництв. Коли оперативники прибули на місце скоєння лісопорушення, зловмисники вже зникли. В цей час на автомобілі, що чекали на території Рівненської області, було скоєно напад. Група невідомих чоловіків до 12 осіб пошкодили кузови автомобілів, порізали шини на колесах та погрожували спалити службовий транспорт. Водії змушені були відігнати автомобілі за межи області, пише прес-служба житомирського обласного управління лісомисливського господарства.

На місці скоєння незаконної рубки дерев виявлено 27 самовільно зрізаних дерев породи сосна. Збитки, нанесені лісу, становлять 262 108 грн.

Матеріали про лісо порушення передано до правоохоронних органів.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: