Бердичівські поліцейські затримали чоловіка, який з рушниці поранив перехожого » Новини Житомира
 
 


Бердичівські поліцейські затримали чоловіка, який з рушниці поранив перехожого

Автор: news_maker від 8-08-2016, 19:28, переглядів: 1 261

Бердичівські поліцейські затримали чоловіка, який з рушниці поранив перехожого

Поліцейські за добу розшукали жителя райцентру, який за допомогою зброї намагався розв’язати конфлікт на вулиці. Його затримано та оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Триває досудове розслідування.
5 серпня близько 2 ночі поблизу цілодобового магазину на центральній вулиці міста між двома чоловіками виникла словесна суперечка. У результаті один з них вистрілив у опонента. Із вогнепальним пораненням стопи лівої ноги 40-річного чоловіка госпіталізували до місцевої лікарні. Стрілок з місця події одразу втік.
На місці події працювала слідчо-оперативна група, працівники якої вилучили низку речових доказів та встановили особу зловмисника – 44-річного неодноразово судимого місцевого жителя. Попередньо експертами встановлено, що зловмисник стріляв з обрізу мисливської рушниці.
– Оперативникам вдалося розшукати чоловіка за добу у сусідньому районі Житомирщини. Його доставили до відділу поліції та оголосили про підозру у вчиненні хуліганства із застосуванням вогнепальної зброї, передбаченого ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України, – повідомила т.в.о. начальника Бердичівського відділу поліції Ольга Зінченко.
Нині чоловіка затримано в порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу та вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.
У рамках досудового розслідування правоохоронці проводять заходи по з’ясуванню всіх обставин події та встановленню місця знаходження знаряддя скоєння злочину.
За чинним законодавством чоловікові може загрожувати покарання у вигляді ув’язнення на термін до 7 років.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: