Дитяча поліклініка на Крошні відтепер може похвалитися суттєво відремонтованим приміщенням » Новини Житомира
 
 


Дитяча поліклініка на Крошні відтепер може похвалитися суттєво відремонтованим приміщенням

Автор: news_maker від 16-08-2016, 16:26, переглядів: 2 087

Дитяча поліклініка на Крошні відтепер може похвалитися суттєво відремонтованим приміщенням

За словами головного лікаря житомирської дитячої міської лікарні Володимира Башека, за останні півроку у цьому відділенні не лише зробили косметичний ремонт, а й утеплили фасад, реставрували дах та заасфальтували під’їзну дорогу. На ці цілі витратили майже 900 тисяч гривень бюджетних коштів: "Були проведені роботи з ремонту покрівлі, опалення, освітлення і повністю зроблено косметичний ремонт всередині. Ми замінили вікна. З того боку, де було найбільш холодно, ми здійснили утеплення. Це, звісно, дасть можливість поліпшити умови праці лікарів та медсестер. Тут обслуговується те населення, яке живе в цьому районі – їм близько і дуже комфортно приходити сюди".

Міський голова Житомира Сергій Сухомлин оглянув оновлене приміщення і зауважив, що цього року в обласному центрі було відремонтовано три відділення дитячої поліклініки. Сам міський голова переконаний, що справа ця є надзвичайно важливою і актуальною: "Ми і надалі продовжуватимемо цю роботу, тому що, в першу чергу, здоров'я дітей і здоров'я житомирян – це робота сімейного лікаря і безпосередньо амбулаторій сімейних лікарів. Контакт з лікарем і постійний супровід дітей – це є найбільш важливим. Тому що можна приділяти багато уваги і виділяти кошти вже на лікування хвороби, однак значно ефективніше – упереджувати ці хвороби. Перебування дітей під наглядом в таких поліклініках – це є найбільш ефективним з того, що показує світовий досвід".

Оцінили ремонт і батьки дітей, за здоров'ям яких наглядають лікарі відділення дитячої поліклініки, що на Крошні. Наталія Шуневич – мама 4-річної Ангеліни: "Покращилися умови, звичайно. За останній час дуже гарний ремонт зробили і дорогу. Тепліше буде, бо пластикові вікна поставили; і в коридорі, де коляски лишають, також буде тепло, бо поставили нові радіатори. Тож, думаємо, що буде добре". Людмила Минайлюк – мама 3-річного Влада і восьмимісячного Мирослава: "Я прийшла сюди, коли народила старшого сина, і умови тут були, скажу я вам... А зараз тут зробили гарний ремонт. І дільнична лікарка наша дуже професійна і привітна. Загалом, враження тільки позитивні".

За словами профільного заступника житомирського міського голови Матвія Хренова, до кінця цього року в обласному центрі збираються відкрити ще дві нові амбулаторії сімейної медицини – на Богунії і на Польовій. Там обслуговуватимуть і доросле, і дитяче населення. Головне завдання таких закладів – максимально наблизити послуги дільничного лікаря до пацієнта, наголосив Матвій Хренов.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: