На Житомирщині чоловік віддав чуже авто під заставу підприємцю » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині чоловік віддав чуже авто під заставу підприємцю

Автор: news_maker від 18-08-2016, 10:41, переглядів: 945

На Житомирщині чоловік віддав чуже авто під заставу підприємцю

Оперативники встановили, що 36-річний житель Бердичівського району, взявши у тимчасове користування чужу вантажівку, віддав її під заставу підприємцю, переконавши, що автомобіль належить йому. За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом розпочато досудове розслідування.

До Бердичівського відділу поліції звернулась 32-річна місцева жителька. Заявниця розповіла, що ще у квітні 2016 року вона домовилася з місцевим жителем про оренду її вантажного автомобіля «Mitsubishi Canter». Жінка сподівалася таким чином отримувати прибуток. Однак через деякий час вона дізналася, що її транспортний засіб знаходиться під заставою у жителя області.

Відомості про подію були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

– У результаті проведених оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили місце перебування підозрюваного, 36-річного жителя с. Сингаївки, який у скоєному зізнався. Чоловік пояснив, що сподівався таким чином покращити своє матеріальне становище, адже був безробітним. Наразі проводяться заходи для вилученню автомобіля. Досудове розслідування триває, – прокоментувала т.в.о. начальника Бердичівського відділу поліції Ольга Зінченко.

За чинним законодавством чоловікові загрожує покарання від штрафу до позбавлення волі строком до 5 років.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: