У Житомирі поліцейські затримали озброєного злочинця » Новини Житомира
 
 


У Житомирі поліцейські затримали озброєного злочинця

Автор: news_maker від 19-08-2016, 14:20, переглядів: 1 137

У Житомирі поліцейські затримали озброєного злочинця

Уночі 18 серпня оперативники та спецпризначенці поліції провели затримання жителя Львівщини, який скоїв втечу з місць позбавлення волі. У зловмисника вилучили пістолет ПМ, набої, документи на чуже ім’я та сім-карти різних операторів мобільного зв’язку.
Працівники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУНП Житомирщини отримали оперативну інформацію про можливе місце перебування 38-річного розшукуваного. Чоловік кілька днів тому здійснив втечу із виправної установи Львівської області. За наявною інформацією він знаходився в м. Житомирі.
Відтак близько 23.40 18 серпня на проспекті Миру в обласному центрі працівники кримінальної поліції разом зі спецпризначенцями провели оперативне затримання зловмисника.

У чоловіка вилучили заряджений пістолет ПМ, який, як з’ясувалось у подальшому, був викрадений у лютому 2014 року з відділку міліції Львівщини. Також у нього були при собі 22 набої до пістолета, металевий шомпол, паспорт на чуже ім’я, сім-картки різних операторів мобільного зв’язку та інші речі.

- Під час огляду зброї з’ясувалось, що пістолет був приведений у бойову готовність, тобто чоловік міг застосувати його у будь-яку мить, - розповідає начальник Управління карного розшуку ГУНП області Віктор Бугира. – Але поліцейські спрацювали професійно, не допустивши жодного пострілу.
Затриманий раніше неодноразово був засуджений за вчинення насильницьких злочинів (розбоїв та грабежів).
Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання чоловікові міри запобіжного заходу. Триває перевірка щодо його причетності до вчинення кримінальних правопорушень на території області.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: