В Новоград-Волинському рятувальники вивільнили чоловіка з-під завалу землі » Новини Житомира
 
 


В Новоград-Волинському рятувальники вивільнили чоловіка з-під завалу землі

Автор: news_maker від 19-08-2016, 14:29, переглядів: 1 020

В Новоград-Волинському рятувальники вивільнили чоловіка з-під завалу землі

18 серпня о 14:43 до Служби порятунку «101» м. Новоград-Волинський надійшло повідомлення про те, що необхідна допомога по вилученню людини, яка опинилася під завалом землі.

З’ясувалось, що бригада чоловіків виконувала будівельні роботи по облаштуванню каналізації, для чого вони викопали траншею глибиною близько 3,5 метрів. Аби допомогти товаришам, один із них став на краю викопаної ями. У цей час від його ваги велика брила землі не витримала та обвалилася. Внаслідок чого чоловік впав на дно траншеї та його майже повністю присипало землею.

Зрозумівши, що самотужки його не відкопають, інші робітники зателефонували до Служби порятунку «101». На місце події негайно виїхали бійці 10-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Вони встановили, що постраждалий знаходиться у напівзігнутому положенні під каналізаційними трубами, уся нижня частина його тіла засипана землею. Також в ямі знаходились робітники, які продовжували відкопувати постраждалого.

Через завуженість траншеї рятувальники не мали змогу спуститись їм на допомогу. Вони кинули будівельникам рятувальну мотузку, ті ж, у свою чергу, обв’язали постраждалого під руки. Після цього бійці ДСНС поступово підняли чоловіка до гори та передали медикам. Видимих тілесних ушкоджень він не зазнав. Каретою «швидкої допомоги» постраждалого доставили до лікувального закладу.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: