На Житомирщині затримали двох грабіжників » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині затримали двох грабіжників

Автор: news_maker від 26-08-2016, 13:12, переглядів: 1 320

На Житомирщині затримали двох грабіжників

Розшуковці Коростенського відділу поліції встановили і затримали двох молодиків, які пограбували пенсіонера. Затримані виправдовувались, що їм терміново були потрібні гроші для… придбання спортивного одягу. Нині триває досудове розслідування.
До місцевого відділу поліції звернувся 56-річний житель м. Коростеня із повідомленням про пограбування. За словами чоловіка, близько 22.00 на пішохідному мосту через залізничні колії на нього напали двоє незнайомців. Грабіжники вдарили чоловіка по голові та відібрали барсетку з документами та банківськими картками. Потерпілий необачно зберігав у сумці пін-коди доступу до рахунків, тож зловмисники змогли зняти 4100 гривень його заощаджень.
Відомості про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.
У ході проведення слідчо-розшукових заходів поліцейські встановили, що до скоєння пограбування причетні двоє місцевих жителів, одному з яких - 18, а іншому - 17 років. Обидва у вчиненому зізналися, пояснивши що їм терміново необхідно було придбати… спортивний одяг.
Нині триває досудове розслідування. Парубкам може загрожувати покарання у вигляді ув’язнення на термін від 4 до 6 років.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: