У Житомирі дві дні не буде води » Новини Житомира
 
 


У Житомирі дві дні не буде води

Автор: news_maker від 13-09-2016, 18:13, переглядів: 1 519

У Житомирі дві дні не буде води

У зв’язку з виконанням аварійно-технічних робіт на об’єктах і мережах водопостачання комунальним підприємством «Житомирводоканал» з 14.00 години 16 вересня і до 16.00 години 18 вересня 2016 року у Житомирі буде відсутнє водопостачання. Міська влада звертається до житомирян з проханням подбати про 2-добовий запас води.

Задля забезпечення населення міста питною водою на період відключення централізованого водопостачання та з метою уникнення непередбачуваних ситуацій 13 вересня відбулося засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

В результаті зустрічі структурним підрозділам міської ради доручено надати до управління з питань НС та ЦЗН міської ради перелік підвідомчих об'єктів, які потребують забезпечення водою на період проведення робіт, їх добову потребу в питній воді та можливості по створенню і утриманню її запасу з визначенням адрес, прізвищ та телефонів відповідальних осіб. Крім того, прийнято рішення зобов’язати керівників підпорядкованих установ та підприємств забезпечити завчасне створення 2-добового запасу води та перевірити наявність ємностей, тари, тощо, які можуть бути заповнені водою. Також під час наради доручено опрацювати питання щодо забезпечення водою людей з обмеженими можливостями та малозабезпечених верств населення.

Начальнику Житомирського міського відділу управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Житомирській доручено опрацювати питання заправки пожежних машин з пожежних водойм та водних об’єктів міста, а також спільно з управлінням Державної служби України в Житомирській області узгодити питання щодо необхідності забезпечення водою обладнання штучної нирки в обласні лікарні на період централізованого відключення водопостачання міста.

До співпраці міська влада залучатиме і керівників приватних підприємств і звернеться з проханням підготувати та бути в готовності виділити на договірних умовах автотранспорт для підвезення питної води споживачам міста з 9.00 до 20.00 години 17 вересня та з 9.00 до 18.00 години 18 вересня 2016 року.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: