У Баранівській школі запрацювала окрема блочно-модульна котельня » Новини Житомира
 
 


У Баранівській школі запрацювала окрема блочно-модульна котельня

Автор: news_maker від 14-09-2016, 11:13, переглядів: 1 219

У Баранівській школі запрацювала окрема блочно-модульна котельня

Відтепер у Баранівській ЗОШ І-ІІІ ст. № 2 ім. О. Сябрук функціонуватиме окрема блочно-модульна котельня з двома водогрійними котлами ARS 300 ВМ для опалення на твердому паливі. З державного бюджету за рахунок коштів субвенції на її придбання виділено 1 млн 046,893 тис. грн.

Котельню встановили на бетонованому майданчику господарського двору школи. Голова райдержадміністрації Микола Вельчинський та директор школи Сергій Сіцінський особисто ознайомилися з основними перевагами котельні: вона має малі габаритні розміри, легко монтується та підключається до системи теплопостачання, знімає залежність від центрального теплопостачання, автоматизована, вимагає мінімум уваги персоналу.

Котельня дає відчутний економічний ефект – зменшує в рази сезонні витрати на опалення через зниження витрат тепла в порівнянні з централізованим теплопостачанням. Введення її в експлуатацію, дозволить заощадити 60 тис. м3 природного газу на рік та зменшити собівартість теплової енергії з 900 грн до 310 грн за 1 гігакалорію. Це ж звісно дасть можливість зекономити кошти, використавши їх на покращення матеріальної бази школи.

За словами Миколи Вельчинського в районі активно займаються впровадженням енергозберігаючих технологій. Наразі таку ж модульну котельню за рахунок коштів субвенції з державного бюджету буде встановлено в Першотравенській ЗОШ І-ІІІ ст. загальною вартістю 1 млн 196, 862 тис. грн.

У Баранівській школі запрацювала окрема блочно-модульна котельня

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: