На Житомирщині стартувала перепідготовка дільничих офіцерів » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині стартувала перепідготовка дільничих офіцерів

Автор: news_maker від 15-09-2016, 11:59, переглядів: 1 050

На Житомирщині стартувала перепідготовка дільничих офіцерів

15 вересня на базі Житомирського відділення Національної академії внутрішніх справ розпочалися курси підвищення кваліфікації для дільничних поліцейських. Навчальний процес триватиме до кінця року і охопить 340 працівників з усього регіону.

Житомирщина стала одним регіонів України, де відтепер стартував спільний з місією ОБСЄ проект Національної поліції з перепідготовки дільничних офіцерів.
Привітав першу групу з 60 працівників і побажав їм корисного і успішного навчання керівник Управління превентивної діяльності Головного управління Нацполіції Житомирщини Олександр Ляхович. Звертаючись до присутніх, він зазначив, що процес перепідготовки – це ще один серйозний етап для дільничних після загальної переатестації, а тому закликав до відповідальності та сумлінності.

Перепідготовчі курси триватимуть упродовж кількох місяців на базі Житомирського відділення НАВС і охоплять загалом 340 дільничних офіцерів.
– Упродовж навчальних курсів з дільничними за бінарною інтерактивною формою працюватимуть як викладачі Національної академії внутрішніх справ, так і досвідчені практики Головного управління Нацполіції Житомирщини, - зазначив завідувач Житомирським відділенням НАВС Андрій Кротюк.

Відтак відсьогодні перша група дільничних офіцерів приступила до занять. Упродовж наступних 12 днів вони будуть працювати над удосконаленням власних знань і навичок за визначеним програмним планом, який, серед іншого, включає вивчення законодавчої бази і відточування умінь практичного застосування правових норм у повсякденній діяльності поліцейського.
Після закінчення навчань кожну групу чекає складання тестових завдань, від успішності якого залежить отримання відповідних сертифікатів.

На Житомирщині стартувала перепідготовка дільничих офіцерів

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: