У Житомирі розірвали договори з чотирма перевізниками » Новини Житомира
 
 


У Житомирі розірвали договори з чотирма перевізниками

Автор: news_maker від 15-09-2016, 17:07, переглядів: 1 093

У Житомирі розірвали договори з чотирма перевізниками

Управління транспорту та зв’язку Житомирської міської ради в односторонньому порядку розриває угоди з двома перевізниками на маршрути 2 і 26, 3 і 50.

“Працівники управління постійно проводять як планові, так і позапланові перевірки маршруток. Найчастіше порушуються графіки руху, санітарні або технічні норми. Автобуси по маршруту №50 взагалі не їздять. На сьогодні на маршрути 2 та 26 складено 17 актів про порушення, на маршрути 3 та 50 - 6 актів, тож ми маємо всі підстави розірвати угоди”, - коментує начальник управління транспорту та зв’язку Житомирської міської ради Вікторія Климчук-Побережник.

“Даний крок є крайнім, але вимушеним заходом. Я неодноразово наголошував, що перевізники зобов’язані виконувати договірні умови і надавати максимально якісний сервіс житомирянам. Сподіваюсь, що всі перевізники у місті серйозніше будуть ставитись до своїх обов’язків”, - переконаний заступник Житомирського міського голови Дмитро Ткачук.

Окрім того, в планах міської влади певні зміни у маршрутній мережі міського транспорту.

Управління приймає пропозиції від перевізників, які готові добросовісно працювати, на заключення тимчасових угод до моменту проведення конкурсу на визначення постійного перевізника на даному маршруті.

У Житомирі розірвали договори з чотирма перевізниками
У Житомирі розірвали договори з чотирма перевізниками

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: