На Житомирщині затримали молодиків, які крали бензин з автомобілів » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині затримали молодиків, які крали бензин з автомобілів

Автор: news_maker від 21-09-2016, 10:57, переглядів: 1 043

На Житомирщині затримали молодиків, які крали бензин з автомобілів

20 вересня розшуківці Коростишівського відділу поліції на 94 км автодороги Київ-Чоп затримали двох чоловіків, які зливали паливо з фури. У молодиків вилучено спеціальне пристосування, відповідні ємності, 100 л краденого дизпалива та транспортний засіб. Перевіряється їх причетність до інших подібних злочинів.
- Затримання стало результатом спеціальних заходів оперативників карного розшуку Коростишівського відділу поліції, - розповів начальник Управління карного розшуку ГУНП в Житомирській області Віктор Бугира. – Молодиків було викрито безпосередньо під час вчинення ними чергової крадіжки.
На звернення поліцейських щодо припинення протиправних дій чоловіки відреагували войовниче й кинулись тікати на автомобілі, в який і закачували чуже пальне.

Втім за кількасот метрів у лісовому масиві поліцейські затримали невідомих. На місці події працювала слідчо-оперативна група Коростишівського відділу поліції. У втікачів вилучено низку речових доказів, що вказують на причетність до протиправної діяльності. Серед них – шланги, ємності, дизпаливо та інші знаряддя.

Затриманих разом з транспортним засобом, вантажним «Пежо», було доставлено до відділку. Там з’ясувалось, що один з них є 37-річним киянином, що раніше притягувався до кримінальної відповідальності за правопорушення, пов’язані з незаконним обігом наркотиків. Інший чоловік – 37-річний уродженець Єревану.

За вказаним фактом триває досудове розслідування, розпочате за ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. У поліцейських є підстави підозрювати молодиків у причетності принаймні до 3 подібних фактів.
Нині чоловіки затримані відповідно до ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

На Житомирщині затримали молодиків, які крали бензин з автомобілів

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: