Житомирські оперативники затримали чоловіка, який вбив молодого хлопця » Новини Житомира
 
 


Житомирські оперативники затримали чоловіка, який вбив молодого хлопця

Автор: news_maker від 22-09-2016, 11:29, переглядів: 1 125

Житомирські оперативники затримали чоловіка, який вбив молодого хлопця

Подія мала місце у Попільнянському районі 7 березня 2015 року. У результаті сутички між представниками банку та приватного аграрного товариства отримав вогнепальне поранення 20-річний житель Житомирського району. Поліція розшукала і 21 вересня затримала підозрюваного у м. Києві.
33-річного жителя Хмельницької області оперативники Управління карного розшуку ГУНП Житомирщини затримали 21 вересня у столиці. Чоловіка обґрунтовано підозрюють у вчиненні умисного вбивства 20-річного жителя Житомирського району.
Подія трапилася близько півтора роки тому під час сутички між представниками банку та приватного аграрного господарства у с. Паволочі Попільнянському районі через спробу вивозу товариством частини зернових. Унаслідок конфлікту було смертельно поранено у серце жителя селища Новогуйвинського, який представляв фінансову установу.
На місці події правоохоронці вилучили низку речових доказів, у тому числі гільзи від травматичної зброї.
- Аби встановити особу, яка здійснила фатальний постріл, поліцейські провели кропітку роботу, - розповів начальник ГУНП України в Житомирській області В’ячеслав Печененко. – Було опитано значну кількість людей, проведено низку необхідних експертиз, слідчо-розшукові заходи не припинялись з часу конфлікту. На проміжному етапі досудового розслідування вдалося ідентифікувати підозрюваного учасника масового конфлікту.
Однак чоловік тривалий час переховувався від слідства. Утім, 21 вересня оперативники карного розшуку затримали його у м. Києві.

- Під час затримання молодик намагався втекти й чинив опір поліцейським, - продовжує В’ячеслав Печененко. – Його доставлено до м. Житомира та ініційовано перед судом обрання міри запобіжного заходу – взяття під варту.
Нині досудове розслідування проводиться за ч.2 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. За чинним законодавством затриманому загрожує від 10 по 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Житомирські оперативники затримали чоловіка, який вбив молодого хлопця

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: