На день міста в Житомирі розкидали «газету-провокацію» » Новини Житомира
 
 


На день міста в Житомирі розкидали «газету-провокацію»

Автор: news_maker від 10-09-2012, 18:08, переглядів: 1 683

На день міста в Житомирі розкидали «газету-провокацію»

На території ОВО № 62 в Житомирі на День міста мешканці багатоповерхівок перед під’їздами знайшли газету «Сорока». На одній зі сторінок якої можна прочитати заклик до читачів «Сообщите нам, если вы готовы продать свой голос…».

Газета накладом 2 тисячі примірників позиціонує себе як неперіодичне видання і «головну газету Житомира». Зміст публікацій саркастично-компрометуючий і спрямований відразу проти двох кандидатів опозиційного Геннадія Зубка і провладного Сергія Рижука, а також місцевих чиновників-регіоналів. Майже всі публікації в газеті без прізвища автора.

Кандидата від ПР житомирського губернатора Сергія Рижука у публікації «Рижук «кинув» будівельників, які робили йому дах, та не пускає людей на сільський став» звинувачують в зверхньому ставленні до робітників та привласненні сільського ставу. Звинувачують у неефективному використанні бюджетних коштів – у публікації «Очищение бюджетными миллионами не улучшило качества питьевой воды в Житомире», в якій йшлося про те, як С. Рижук брав участь у заході по введенню в експлуатацію нового обладнання по очистці води на міськводоканалі. Публікація «Ясновельможный князь возвращается» являє собою псевдоісторичний опус про те, що «на Житомирщине найдены древние реликвии княжеской власти. Тайное общество сочло Геннадия Зубка достойным регалий древних духовных символов». Прихований сарказм публікації і натяк на належність кандидата від опозиції до якогось «таємного товариства» робить її зміст двозначним. Саме під цим матеріалом розміщений заклик до читачів продати свій голос.

Безкоштовна газета «Сорока» з’явилася і масово розповсюджувалася в Житомирі на минулих місцевих виборах 2010 року. Її змістом були провокаційні матеріали, покликані «зіштовхнути між собою» двох найрейтинговіших претендентів на посаду міського голови.

На день міста в Житомирі розкидали «газету-провокацію»

На день міста в Житомирі розкидали «газету-провокацію»

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: