На Житомирщині землевпорядники пропонують для інвестицій майже 190 гектарів землі » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині землевпорядники пропонують для інвестицій майже 190 гектарів землі

Автор: news_maker від 26-09-2016, 17:53, переглядів: 1 230

На Житомирщині землевпорядники пропонують для інвестицій майже 190 гектарів землі

На земельних аукціонах у жовтні землевпорядники Житомирщини запропонують інвесторам придбати права оренди на 9 земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності. Загальна площа земель становить 189,4 гектара.

Пропоновані для оренди ділянки знаходяться у Лугинському районі на території Великодивлинськоїсільської ради (за межами населеного пункту). Стартова сукупна вартість ділянок визначена на рівні 8% від нормативної грошової оцінки землі (при визначеному законодавством мінімумі у 3%) та становить 111,95 тис. гривень.

«Проведення земельних аукціонів забезпечує відкритість у процесі розпорядження землями державної власності. Завдяки проведенню конкурентних торгів вартість оренди суттєво збільшується, що має прямий вплив на наповнення місцевих бюджетів», - зазначає Сергій Козаков, в. о. начальника головного управлінняДержгеокадастру у Житомирській області.

На сьогодні у головному управлінні Держгеокадастру Житомирщини сформували перелік з 89 земельних ділянок для ведення сільськогосподарського виробництва. Інвесторам запропонують на аукціонах взяти в оренду 2 801 га земель державної власності (за межами населених пунктів).

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: