Облрада хоче просити Кабмін виділити 5 мільйонів на ремонт корпусів агроуніверситету » Новини Житомира
 
 


Облрада хоче просити Кабмін виділити 5 мільйонів на ремонт корпусів агроуніверситету

Автор: news_maker від 28-09-2016, 15:32, переглядів: 905

Облрада хоче просити Кабмін виділити 5 мільйонів на ремонт корпусів агроуніверситету

Текст звернення депутатів розміщений на сайті обласної ради в розділі "Проекти рішень". В документі, зокрема, йдеться: "Наразі університет зіштовхнувся з гострою проблемою щодо утримання на належному рівні наявної матеріально-технічної бази, у тому числі, приміщень навчальних корпусів. Центральний навчальний корпус університету, збудований у 1890-х роках ХІХ століття, є унікальною пам’яткою архітектури. Проте фасад, покрівля та вікна цього приміщення потребують нагального проведення капітального ремонту та відновлення.

Протягом останніх років через вплив погодних факторів покрівля навчального корпусу №2 університету отримала серйозні пошкодження на значній площі. Взимку відбувається протікання, яке призводить до значного пошкодження і руйнування внутрішніх приміщень. Подальше зволікання з ремонтом покрівлі і корпусу загрожує йому серйозним руйнуванням, що викличе необхідність виділення значних коштів на ремонт і відновлення.

Житомирська обласна рада підтримує клопотання університету та просить вашого сприяння щодо виділення додаткового цільового фінансування в сумі 4,8 млн. грн. для проведення капітального ремонту даху та фасадів корпусів № 1 та № 2 Житомирського національного агроекологічного університету".

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: