Суд відмовив у позові щодо скасування перейменування вулиць у Коростені » Новини Житомира
 
 


Суд відмовив у позові щодо скасування перейменування вулиць у Коростені

Автор: news_maker від 28-09-2016, 18:57, переглядів: 1 173

Суд відмовив у позові щодо скасування перейменування вулиць у Коростені

У Житомирському окружному адміністративному суді розглянуто справу за позовом Виконавчого комітету Коростенської міської ради Житомирської області до Житомирської обласної державної адміністрації про визнання протиправним і скасування розпорядження №140 від 20.05.2016 року «Про перейменування топонімічних об’єктів та демонтаж пам’ятників та пам’ятних знаків у Житомирській області».

За результатами розгляду Житомирським окружним адміністративним судом відмовлено у задоволенні позову щодо визнання протиправним і скасування розпорядження №140 від 20.05.2016 року в частині, що стосується міста Коростеня, викладених в додатках 1-3.

Відповідну постанову по справі № 806/990/16 від 15 вересня 2016 року опубліковано в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Постанова суду набирає законної сили у строк та у порядку, що визначені статтею 254 Кодексу адміністративного судочинства України, і може бути оскаржена до Житомирського апеляційного адміністративного суду через Житомирський окружний адміністративний суд шляхом подачі апеляційної скарги протягом десяти днів з дня отримання копії постанови.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: