Новим керівником обласної федерації футболу став Руслан Павлюк » Новини Житомира
 
 


Новим керівником обласної федерації футболу став Руслан Павлюк

Автор: news_maker від 29-09-2016, 14:32, переглядів: 1 214

Новим керівником обласної федерації футболу став Руслан Павлюк

На VII позачерговій звітно-виборчій конференції Житомирської обласної федерації футболу, яка відбулася вчора, 28 вересня, новим керівником організації обрали президента МФК «Житомир», керівника житомирської районної федерації футболу, депутата обласної ради Руслана Павлюка.

«Це була дійсно історична конференція, об’єднавча, адже такого загалу представників футболу ще ніколи не збиралося», – розповідає Руслан Павлюк.

За його словами, боротьба була нелегкою, оскільки у федерації присутні старі зв’язки, які взагалі гальмували розвиток футболу на Житомирщині.

За новообраного керівника проголосували 79 делегатів із 107 присутніх.

Руслан Павлюк зазначає: «Зараз ситуація у футболі області дуже складна, адже роками галузь лише руйнувалася, тримаючись на фанатах, прихильниках та професійних арбітрах. Був надзвичайно низький рівень організації».

Відтепер у керівника Житомирської обласної федерації футболу багато завдань.

«Ми хочемо налагодити відкрите спілкування, об’єднатися та налагодити співпрацю з владою, бізнесом, прихильниками футболу. Також у першу чергу потрібно довести до ладу документи, особливо в районах. І, звісно ж, плануємо збільшити кількість змагань. Будемо ретельно готуватися, нарощувати нові команди в області, і, думаю, у наступному році проведемо на Житомирщині масштабний чемпіонат», – наголошує новий керівник ЖОФФ Руслан Павлюк.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: