У Бердичеві хлопець під час стажування викрав ювелірні вироби » Новини Житомира
 
 


У Бердичеві хлопець під час стажування викрав ювелірні вироби

Автор: news_maker від 30-09-2016, 11:09, переглядів: 1 226

У Бердичеві хлопець під час стажування викрав ювелірні вироби

До поліції звернувся бердичівлянин із заявою про зникнення золотих прикрас із ювелірної майстерні. Правоохоронці встановили, що їх крадіжку вчинив 23-річний місцевий житель. Його обвинувачено у 7 крадіжках виробів вартістю 26 тисяч гривень та відповідні матеріали 27 вересня направлено до суду.
До чергової частини Бердичівського відділу поліції звернувся 32-річний підприємець та повідомив, що у нього зникли золоті прикраси.
На місці події правоохоронці з’ясували, що за місцем проживання заявника знаходиться ювелірна майстерня, з сейфу якої і зникли золоті прикраси. Слідів злому чи пошкодження замка вхідних дверей або сейфу експерти не виявили.
У ході спілкування із заявником поліцейські з’ясували, що до майстерні мав доступ парубок, який певний час проходив стажування.
Правоохоронці, провівши низку спеціальних заходів, перевірили 23-річного хлопця щодо можливої причетності до зникнення прикрас. Підозри щодо вчинення крадіжки саме ним виправдались.
Згодом молодик розповів поліцейським, що, за відсутності власника, кілька разів таємно проникав до майстерні і викрадав ювелірні вироби. Потім здавав їх до ломбарду, а отримані від 7-ми незаконних оборудок гроші витратив на власні потреби.
– Відомості про подію були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, – повідомила начальник Бердичівського відділу поліції Ольга Зінченко. – Парубка обвинувачено у вчинені 7-ми крадіжок ювелірних виробів та матеріали направлено до суду.
Відповідно до чинного законодавства за такі протиправні дії визначено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: