У Житомирі під час ліквідації пожежі врятували людину » Новини Житомира
 
 


У Житомирі під час ліквідації пожежі врятували людину

Автор: news_maker від 2-10-2016, 15:22, переглядів: 1 016

У Житомирі під час ліквідації пожежі врятували людину

1 жовтня о 21:44 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в одній з квартир одноповерхового цегляного житлового будинку на 3-х господарів у м. Житомир. Дзвінок поступив від сусідки, яка відчула запах диму, перебуваючи у своєму помешканні. За вказаною адресою виїхало 2 чергових караули бійців 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини та частини спеціальної техніки аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління ДСНС Житомирщини.

Вони встановили, що осередок пожежі знаходиться всередині однієї з кімнат квартири. Так як двері були замкнені, вогнеборцями довелося потрапити до оселі через вікно. Через сильну задимленість всередині рятувальникам довелося застосувати апарати на стиснутому повітрі. Під час проведення розвідки двома ланками газодимозахисної служби, в одній з кімнат, на дивані, було виявлено 55-річного власника житла у непритомному стані. Бійці ДСНС швидко винесли чоловіка на свіже повітря. Потерпілий надихався диму, від чого і втратив свідомість та отримав опіки спини, але, на щастя, залишився живим. «Каретою» швидкої допомоги його було госпіталізовано до опікового відділення обласної лікарні де він наразі і перебуває. Загрози його життю не має.

Спільними зусиллями двох чергових караулів пожежу було локалізовано о 22:20 та о 22:35 – ліквідовано. Вогнем знищено диван та пошкоджено 2 кв м підлоги у кімнаті.

Загалом до ліквідації пожежі залучалося 11 чоловік особового складу рятувальників та дві одиниці пожежної техніки.

Попередня причина виникнення вогню – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації електропобутових приладів

Наразі всі остаточні обставини події встановлюються фахівцями.

У Житомирі під час ліквідації пожежі врятували людину
У Житомирі під час ліквідації пожежі врятували людину

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: