У Бердичеві поліція розслідує вбивство охоронниці підприємства » Новини Житомира
 
 


У Бердичеві поліція розслідує вбивство охоронниці підприємства

Автор: news_maker від 3-10-2016, 12:29, переглядів: 1 122

У Бердичеві поліція розслідує вбивство охоронниці підприємства

1 жовтня до Бердичівського відділу поліції надійшло повідомлення про виявлення на одному із місцевих підприємств тіла 52-річної жінки з травмами голови. Поліцейські оперативно встановили та затримали підозрюваного у вбивстві. Нині триває досудове розслідування.

Інформація про страшну знахідку надійшла до поліції близько 7.40. Тіло 52-річної бердичівлянки, яка працювала на місцевому підприємстві охоронником, було виявлено на прохідній.
За вказаною адресою виїхали слідчо-оперативні групи ГУНП і Бердичівського відділу поліції. Під час огляду тіла загиблої правоохоронці виявили ушкодження у вигляді рублених ран голови.
Правоохоронці розпочали першочергові дії задля встановлення обставин події та особи, причетної до скоєння вбивства. У ході огляду місця події було вилучено низку речових доказів і слідову інформацію.
– В одному з приміщень підприємства було виявлено ще одного охоронника, котрий спав нетверезим сном. Це житель Рівненської області, який тієї ночі чергував разом із загиблою. Попередньо було встановлено, що він міг бути причетним до вчинення вбивства своєї колеги. Згодом поліцейські зібрали низку беззаперечних доказів його вини, - повідомила начальник Бердичівського ВП ГУНП Ольга Зінченко.

Коли підозрюваного привели до тями, він не зміг пригадати усіх подробиць вечора, що минув. Спромігся підтвердити, що між ним та потерпілою стався конфлікт після спільного розпиття спиртних напоїв. Подальшого розвитку подій чоловік не пам’ятає.
Відомості про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. З’ясування усіх обставин і причини трагедії нині з’ясовуються у ході розслідування кримінального провадження. Чоловіка затримано за ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Нині йому офіційно повідомлено про підозру у вчиненні тяжкого злочину. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.
За вчинене вбивство чоловікові може загрожувати від 7 до 15 років позбавлення волі.

У Бердичеві поліція розслідує вбивство охоронниці підприємства

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: