Готовність Житомирської області до опалювального сезону – 100 % » Новини Житомира
 
 


Готовність Житомирської області до опалювального сезону – 100 %

Автор: news_maker від 4-10-2016, 18:05, переглядів: 1 116

Готовність Житомирської області до опалювального сезону – 100 %

Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко сьогодні, 4 жовтня, провів селекторну нараду з керівництвом областей щодо готовності до осінньо-зимового періоду.

У нараді взяли участь заступник голови облдержадміністрації Ярослав Лагута, житомирський міський голова Сергій Сухомлин, представники структурних підрозділів ОДА, теплопостачальних компаній.

Готовність Житомирської області до опалювального сезону – 100 %.

На підготовку об’єктів господарського комплексу області у цьому році спрямовано кошти з різних джерел фінансування у сумі 619,2 млн грн,у т.ч. житлово-комунального господарства 219,8 млн грн.

До початку навчального року стовідсотково підготовлені всі заклади освіти (733 школи, 688 дитячих садочка).

Технічну підготовку об’єктів господарського комплексу до роботи в осінньо-зимовий період 2015/16 року завершено до 1 жовтня.

З метою сталого проходження опалювального сезону 2016/17 року підготовлено проект розпорядження голови облдержадміністрації «Про стан підготовки господарського комплексу області до роботи в осінньо-зимовий період 2016/17 року та стан розрахунків за спожиті енергоносії».

Станом на 01.10.2016 усі роботи з підготовки завершені, у тому числі: підписані паспорти готовності житлових будинків та акти готовності котелень, проведені роботи по заповненню системи опалення теплоносієм, перевірено димвентканали.

Протягом підготовчого періоду на альтернативні види палива переведено 19 котелень різних форм власності, вартість робіт становить 9,35 млн грн, очікувана економія природного газу – 0,826 млн м.куб.

До кінця року планується завершити розпочаті роботи ще на 4 котельнях.

Таким чином, упродовж 2014-2016 років твердопаливні котли встановлено на 191 котельні. (економія природного газу – 24 млн м.куб).

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: