У Житомирі під час ліквідації пожежі було врятовано літню жінку » Новини Житомира
 
 


У Житомирі під час ліквідації пожежі було врятовано літню жінку

Автор: news_maker від 4-10-2016, 18:46, переглядів: 1 261

У Житомирі під час ліквідації пожежі було врятовано літню жінку

3 жовтня о 15:57 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про займання господарської будівлі в приватному секторі м. Житомира із загрозою поширення вогню на сусіднє обійстя. За викликом було направлено два відділення рятувальників – з особового складу Державної пожежно-рятувальної частини № 1 та частини спеціальної техніки аварійно-рятувального загону.

На місці події з’ясувалося, що горить покрівля літньої кухні з прибудовою, а вогонь може поширитися і на розташовані поруч сусідні будівлі. Як виявилося, очевидці спочатку намагалися підручними засобами загасити пожежу і лише згодом звернулися за допомогою до Служби порятунку.

Під час проведення розвідки на місці пожежі рятувальники виявили в задимленій літній кухні на ліжку жінку 1949 року народження, яка спала. Її розбудили та перевели до будинку, викликавши швидку допомогу. Стан здоров’я потерпілої виявився задовільним і подальшої госпіталізації вона не потребувала.

Зусиллями рятувальників уже о 16:12 пожежа була локалізована, а о 16:57 – повністю ліквідована. Вогнем було знищено покрівлю, перекриття, речі домашнього вжитку та пошкоджено стіни господарської споруди. Проте вдалося не допустити поширення вогню на суміжні будівлі.

Причина пожежі наразі встановлюється фахівцями.

У Житомирі під час ліквідації пожежі було врятовано літню жінку

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: