Питання із навчанням дітей у Романівському районі закрито » Новини Житомира
 
 


Питання із навчанням дітей у Романівському районі закрито

Автор: news_maker від 6-10-2016, 18:35, переглядів: 950

Питання із навчанням дітей у Романівському районі закрито

Питання надання якісної освіти для дітей області та створення для цього всіх необхідних умов є одним із пріоритетів роботи управління освіти та науки Житомирської облдержадміністрації.

У вересні цього року в Романівському районі виникла ситуація щодо невдоволення жителями с. Товща реорганізацією школи у заклад І ступеня.

Реагуючи на неодноразові протести батьків та вчителів Товщанської школи, керівництво області разом з керівництвом району спільно шукали результативні способи вирішення проблеми.

Вчора, 5 жовтня, 18 дітей із села Товща Романівського району, батьки яких не погоджувались із реорганізацією їхньої школи, розпочали навчання у Биківській ЗОШ І-ІІІ ст.

Після відвідування та огляду 3 варіантів шкіл –Романівської гімназії (відстань становить 18 км), Червонохатківської ЗОШ І-ІІ ст. (відстань – 10 км), Биківської ЗОШ І-ІІІ ст. (відстань – 8 км) – батьки обрали найбільш комфортніший варіант. Тим паче, щоденний підвіз дітей учнів 6, 7, 8 класів до Биківської ЗОШ І-ІІІ ст. та додому шкільним автобусом забезпечено.

Після ретельних перевірок процесу реорганізації школи, виїздів робочої групи безпосередньо на місце подій, обговорення всіх «за» і «проти», детального вивчення умов навчання у всіх запропонованих закладах батьки все ж прийняли виважене та відповідальне рішення. Адже розуміють, що найнеобхідніше наразі – в повній мірі забезпечити права дітей на здобуття загальної середньої освіти.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: