Останнім часом до поліції надійшло кілька повідомлень про виявлення підозрілих речей » Новини Житомира
 
 


Останнім часом до поліції надійшло кілька повідомлень про виявлення підозрілих речей

Автор: news_maker від 7-10-2016, 11:27, переглядів: 1 168

Останнім часом до поліції надійшло кілька повідомлень про виявлення підозрілих речей

Упродовж останніх днів до поліції надійшло кілька повідомлень про виявлення на вулицях обласного центру нічийних підозрілих речей: 6 жовтня – валізи з ящиком, а 4 жовтня – автомобіля без номерних знаків. Правоохоронці дякують житомирянам за пильність та просять й надалі повідомляти про ситуації, в яких може виникнути загроза безпеці громадян.
6 жовтня близько 19.10 до поліції надійшло повідомлення про підозрілу валізу, залишену неподалік магазину на лавці, за якою упродовж кількох годин ніхто не повертається.
За вказаною адресою виїхали патрульні, слідчо-оперативна група Житомирського ВП та фахівці вибухотехнічної служби ГУНП. З місця події було евакуйовано людей та тимчасово обмежено доступ до потенційно небезпечної території.
Також упродовж часу з 19.30 до 21.00 по проспекту Миру в обласному центрі, як захід безпеки, було обмежено рух транспортних засобів.
За результатами обстеження вибухонебезпечних предметів не виявлено, а підозрілу валізу було знешкоджено за допомогою спеціальних пристроїв.
4 жовтня житель обласного центру повідомив про підозрілий автомобіль «Москвич» без номерних знаків, що упродовж двох діб знаходився на стоянці у центрі міста. Салон авто, як побачили прибулі на місце поліцейські, був вщент заповнений картонними коробками.

За таких обставин, екперти вибухотехнічної служби розпочали заходи по обстеженню транспортного засобу. Територію довкола було огороджено та обмежено до неї доступ громадян.

Під час проведення огляду автомобіля до поліцейських звернувся молодик, який назвався власником «Москвича». За словами 20-річного хлопця, він проживає неподалік, а транспортний засіб залишив через його несправність, номерні знаки зняв, щоб не вкрали. Коробки у салоні – це тара, яку знайомі залишили на зберігання після нещодавнього фестивалю у центрі міста.

Поліцейські, завершивши огляд авто, переконались, що вибухонебезпечних предметів у ньому немає.

Останнім часом до поліції надійшло кілька повідомлень про виявлення підозрілих речей
Останнім часом до поліції надійшло кілька повідомлень про виявлення підозрілих речей

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: