У соціальних закладах Житомирщини вже розпочинається опалювальний сезон » Новини Житомира
 
 


У соціальних закладах Житомирщини вже розпочинається опалювальний сезон

Автор: news_maker від 10-10-2016, 16:04, переглядів: 1 101

У соціальних закладах Житомирщини вже розпочинається опалювальний сезон

З початку жовтня температура повітря на Житомирщині поступово знижувалася. Через погодні умови температурний режим у соціальних закладах та житлових будинках понизився.

Саме тому в області вже розпочинають опалювальний сезон.

Першочергово підключаються до опалення заклади соціальної сфери: дитячі садочки, школи, лікарні тощо. Про це повідомила заступник директора департаменту містобудування, архітектури, будівництва та ЖКГ Тетяна Варема.

Відтак, опалюють соціальні заклади вже на 100% у м. Новограді-Волинському. До кінця сьогоднішнього дня підключать соціальні об’єкти м. Коростеня. Всі дитячі садочки вже обігріваються у Бердичеві. У Житомирі та Малині заклади соціальної сфери з централізованим опаленням розпочнуть підключати завтра, 11 жовтня.

Житлові будинки у Житомирі поступово почнуть опалювати з 12 жовтня.

Щодо прогнозів, коли в квартирах житомирян з'явиться тепло, міський голова Сергій Сухомлин зазначив наступне: "Деякі будинки вже отримають тепло в четвер, деякі на вихідні. І я думаю, до понеділка, на 99% ми подамо тепло до помешкань житомирян".

Як зазначили під час засідання виконкому, загалом по місту є всього три будинки, питання опалення в яких є проблемним. Це будинки на території 95 аеромобільної бригади, які опалюються від власної котельні та належать міністерству оборони України, а тому саме це відомство відповідальне за опалення. І один будинок по вулиці Яна Гамарника, який був підключений до котельні підприємства "Житомирські ласощі". "Це будинок, який належав ПрАТ "Житомирські ласощі". Ви знаєте, що там є корпоративний конфлікт і в зв'язку з цим "житомирські ласощі" не можуть подавати теплоносій на цей будинок, вони не мають на це законних підстав. Цей будинок ми будемо пропонувати всіх мешканців, а там 6 квартир, забезпечити теплоносіями, які будуть живитися від електрики", – прокоментував ситуацію заступник міського голови Олександр Фещенко.

Щодо ОСББ, то починати опалювальний сезон об'єднання співвласників багатоквартирних будинків будуть спільно з комунальниками. А вже далі, впродовж опалювального сезону, мають самостійно обслуговувати будинки. Якщо ОСББ не встигли найняти для цього працівників, то вони можуть укласти Угоди з ЖЕКами для отримання відповідних послуг, зазначили в міській раді.

Райони області також проводять роботу та підключають до опалення соціальні заклади.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: