Керівництво області зобов'язало посадовців до персональної відповідальності за пожежну безпеку » Новини Житомира
 
 


Керівництво області зобов'язало посадовців до персональної відповідальності за пожежну безпеку

Автор: news_maker від 11-09-2012, 18:04, переглядів: 1 516

Керівництво області зобов'язало посадовців до персональної відповідальності за пожежну безпеку

Понад 13 з половиною тисяч порушень правил пожежної безпеки виявлено в цьому році на об’єктах з постійним або тимчасовим перебуванням дітей. Майже третина цих порушень залишаються не усуненими.

Головою облдержадміністрації підписано розпорядження "Про забезпечення пожежної безпеки на об'єктах з постійним або тимчасовим перебуванням дітей", яким, зокрема, передбачено: попередити очільників міст і районів області, а також начальників управлінь облдержадміністрації, керівників обласних установ та організацій про їх персональну відповідальність за стан протипожежного захисту підвідомчих об’єктів, у першу чергу тих, де постійно або тимчасово перебувають діти; забезпечити вирішення питання фінансування протипожежних заходів на цих об'єктах.

Управлінню Держтехногенбезпеки у Житомирській області доручено організовувати та проводити позапланові перевірки об’єктів з масовим перебуванням людей, зокрема закладів соціального обслуговування населення, культури, освіти, оздоровлення і відпочинку. У разі виявлення порушень вживати заходів аж до припинення діяльності об’єктів та притягнення до відповідальності винних осіб.

Повністю із розпорядженням можна ознайомитися на офіційному сайті облдержадміністрації.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: