Житомирські каратисти посіли призові місця на міжнародних змаганнях » Новини Житомира
 
 


Житомирські каратисти посіли призові місця на міжнародних змаганнях

Автор: news_maker від 13-10-2016, 10:04, переглядів: 1 302

Житомирські каратисти посіли призові місця на міжнародних змаганнях

Житомирськи каратисти взяли участь у двох міжнародних турнірах по карате «Sanker Cup» та «Polish Open».

Вихованці Житомирського клубу «Додзе» змагалися у турнірі «Sanker Cup» у Білорусії.

«На цих змаганнях участь від нашого клубу взяли 15 спортсменів, яким вдалось завоювати чотири «золота», одне «срібло» та 5 бронзових медалей. Ми посіли четверте загально-командне місто на даному турнірі», – розповіла керівник клубу «Додзе» Анна Яцкова.

Вихованці Житомирського дитячого клубу карате «Satori» взяли участь у міжнародному турнірі «Polish Open», що відбувся 7-9 жовтня у місті Бельсько-Бяла Республіка Польща.

«Участь у турнірі взяли 1600 спортсменів з 38 країн світу. Наша команда складалась з 4 спортсменів. Двоє спортсменів є представниками офіційних категорій: Микита Денисов, який зайняв перше місце «ката» та Катерина Мазарчук зайняла третє місце «куміте» в даному турнірі», – розповіла старший-тренер, презедент дитячого клубу карате «Satori» Лариса Капустіна.

Спортивні клуби «Додзе» та «Satori» планують спільно представити місто Житомир на Чемпіонаті України по карате де буде формуватися офіційна збірна з кадетів, юніорів та дорослих.

«Досить потужна команда їде від нашого міста – 15 спортсменів. Будемо намагатися увійти до Збірної України та представити наше місто на Чемпіонаті Європи, який пройде у лютому в Болгарії», – додає Анна Яцкова.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: