Результати спортивних змагань у рамках святкування Дня міста » Новини Житомира
 
 


Результати спортивних змагань у рамках святкування Дня міста

Автор: news_maker від 12-09-2012, 15:38, переглядів: 2 226

Результати спортивних змагань у рамках святкування Дня міста

МІНІ-ФУТБОЛ


На спортивному майданчику загальноосвітньої школи № 30 у період з 24 серпня по 9 вересня 2012 року управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради спільно з Житомирською міською федерацією міні-футболу(футзалу) було проведено Кубок міста Житомира з міні-футболу, присвячений Дню фізичної культури і спорту та Дню міста.

Фінал видався напруженим і безкомпромісним. Матч закінчився з рахунком 3-3, але володарем Кубку міста стала команда «Авангард», а команда «ГазМяс» стала другою за додатковими показниками.

У змаганнях взяло участь 26 команд.

ШАХИ


У міському культурно-спортивному центрі міської ради у період з 6 по 9 вересня 2012 року управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради було проведено у 4 вікових категоріях відкритий дитячий фестиваль «Шахова юність Полісся», присвячений Дню фізичної культури і спорту та Дню міста.

Командне І місце посів дитячо-юнацький клуб з міста Коростишева, ІІ місце одержала команда дитячо-юнацької спортивної школи № 1 міста Житомира, а ІІІ місце зайняла команда шахового клубу «Дебют» (м.Житомир).

У змаганнях взяло участь 62 учасники.

БАДМІНТОН


У спорткомплексі Житомирського державного технологічного університету 8-9 вересня 2012 року управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради було проведено відкритий чемпіонат міста з бадмінтону.

І місце серед чоловіків у віковій категорії до 35 років посів Олішицький Віталій, І місце серед чоловіків у віковій категорії старше 35 років зайняв Крисюк Петро, а серед жінок І місце виборола Лазакович Юлія.

У змаганнях взяло участь 26 спортсменів.

НАСТІЛЬНИЙ ТЕНІС


У спорткомплексі Житомирського державного технологічного університету 8-9 вересня 2012 року управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради було проведено Кубок міста Житомира з настільного тенісу.

Володарем Кубку міста став Скок Павло (м.Коростишів), друге місце посів Зборовський Павло (м.Житомир), а третім став Ващук Олексій (м.Житомир) Серед жінок володарем Кубку міста стала Годлевська Олена (м.Житомир), другою – Макаревич Христина (м.Житомир), а третьою – Петракова Ганна (Житомирський р-н). У змаганнях взяло участь 33 спортсмени.

БІЛЬЯРДНИЙ СПОРТ


У більярдному клубі «РІО» 8-9 вересня 2012 року управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради було проведено відкритий чемпіонат міста Житомира з більярдного спорту «Комбінована піраміда».

У змаганнях взяли участь 24 чоловіка.

Переможцем турніру став Шаглій Дмитро, друге місце посів Кір’яков Кирило, а третє місце розділили Рабчук Андрій та Савков Ярослав.

Серед ветеранів першим став Корнійчук Едуард, другим став Барановський Олександр, а третє місце посіли Котлярчук Олександр та Чеханюк Володимир.

СПЕЦІАЛЬНА ОЛІМПІАДА


У 8 вересня 2012 року управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради було проведено міський спортивний захід з рухової активності для дітей з обмеженими можливостями за програмою Спеціальної олімпіади.

У змаганнях взяло участь 16 спортсменів.

СПЕЦІАЛЬНІ СПОРТИВНІ ЗАХОДИ


У Житомирській виправній колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Житомирській області 4 вересня 2012 року управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради було проведено спортивні заходи з міні-футболу, волейболу та настільного тенісу серед засуджених, які відбувають покарання у спеціальних виховних установах.

У змаганнях взяли участь 32 спортсмени.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: