У Новограді-Волинському парубок на велосипеді пограбував двох перехожих » Новини Житомира
 
 


У Новограді-Волинському парубок на велосипеді пограбував двох перехожих

Автор: news_maker від 24-10-2016, 17:00, переглядів: 1 104

У Новограді-Волинському парубок на велосипеді пограбував двох перехожих

У міському парку відпочинку парубок, пересуваючись на велосипеді, вихопив з рук двох звягельчан мобільні телефони загальною вартістю майже 7 тисяч гривень. Поліцейські встановили особу молодика та затримали його. Нині йому оголошено про підозру у вчиненні грабунків.
22-річна дівчина розповіла поліцейським, що увечері йшла через парк та розмовляла по телефону. Їй назустріч на велосипеді проїхав якийсь парубок, а уже за мить він розвернувся і, наблизившись ззаду, несподівано вихопив з її рук мобільного та помчав у темряву.
Заявниця навіть добре розглядіти парубка не встигла, так все швидко відбулося.
У схожу ситуацію цього ж вечора потрапив й інший житель райцентру. Хлопець сидів на лавці у тому ж парку й тримав телефон перед собою, коли незнайомець на двоколіснику вихопив гаджет з його рук.
Поліцейські з’ясували, що грабежі сталися з проміжком у часі у 15 хвилин. Обоє потерпілих вказали на однакові прикмети їх кривдника.
Відтак за вказаними фактами були розпочаті кримінальні провадження за ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.
За кілька днів поліцейські встановили особу молодика, причетного до протиправних діянь.
- Це 31-річний місцевий житель, який раніше уже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, у тому числі за вбивство та грабіж, - розповів заступник начальника Новоград-Волинського відділу поліції Андрій Жуковський. – Розшуківці встановили його місце перебування та доставили до відділу для з’ясування всіх обставин вказаних подій.
Нині парубкові, який свою вину визнає, оголошено про підозру у вчиненні нових майнових злочинів. Відтак йому загрожує ув’язнення терміном від 4 до 6 років.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: