Індустріальний парк «Житомир-Схід» внесуть в єдиний реєстр індустріальних парків України » Новини Житомира
 
 


Індустріальний парк «Житомир-Схід» внесуть в єдиний реєстр індустріальних парків України

Автор: news_maker від 25-10-2016, 17:24, переглядів: 1 444

Індустріальний парк «Житомир-Схід» внесуть в єдиний реєстр індустріальних парків України

Житомирський індустріальний парк «Житомир-Схід» внесуть в єдиний реєстр індустріальних парків України.

Таке рішення прийняла міжвідомча комісія при Міністерстві економічного розвитку і торгів України.

За словами Житомирського міського голови Сергія Сухомлина, внесення у єдиний реєстр України індустріального парку «Житомир-Схід», дозволить реально залучати інвесторів у Житомир. При цьому у місті будуть створюватися нові робочі місця та зростати заробітна плата за рахунок конкуренції між підприємствами.

«Індустріальний парк дасть змогу зупинити відтік робочої сили з Житомира. За нашими підрахунками, якщо середня заробітна плата на підприємствах складатиме близько 400 доларів, люди не будуть шукати кращого життя у Киві та європейських країнах. Індустріальний парк це не тільки робочі місця, зарплати і податки – це колосальний поштовх для розвитку Житомира», - зауважив Сергій Сухомлин.

На засіданні міжвідомчої комісії при Міністерстві економічного розвиту і торгів України, наголосили на тому, що Житомир має унікальні можливості для розвитку технопарку: аеропорт, транспортна розв’язка та промзона з можливістю підведенню всіх необхідних комунікацій для підприємств.

«Сім компаній вже готові зайти на територію житомирського індустріального парку. Ми переконані, що вже у найближчому майбутньому нам доведеться розширювати межі технопарку «Житомир-Схід», - переконаний міський голова.

Нагадаємо, що депутати Житомирської міської ради у цьому році прийняли рішення про створення індустріального парку та затвердили його концепцію.

Технопарк розгорнеться у східній частині міста по київській трасі. Його територія сягатиме 24,7 Га. Невдовзі його межі можуть зрости до 100-120 Га.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: